Mijn naam is Amina Mousli, 28 jaar jong. Ik woon samen met mijn man en dochtertje in het mooie IJsseldorp Olst. Sinds eind 2014 woon ik in Nederland. Ik kom oorspronkelijk uit Syrië. Mijn hobby’s zijn tuineren en leuke dingen doen met mijn gezin.

In juli 2021 heb ik mijn diploma Junior assistent accountant in ontvangst mogen nemen. Na het behalen van mijn diploma ben ik in dienst getreden bij Verseput’ Administratie- en belastingadviseurs als Assistent Administratie- en belastingconsulent. Ik kijk er naar uit hier meer te leren en veel voor u te kunnen betekenen. Het scheelt dat ik enorm leergierig ben en veel belangstelling heb voor dit vak.

Inmiddels ben ik nu al een maand officieel werkzaam op kantoor en dit bevalt mij enorm. Ik ben er blij mee dat ik deel uitmaak van dit behulpzame team.

Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen ontmoeten.

Amina