ALLES OP EEN RIJTJE

Bedrijven

We helpen ondernemers naar (behoud van) een financieel gezond en winstgevend bedrijf!

Ondernemen doe je met passie. En met passie voor winst. Je bedrijfscijfers vormen daarvoor een goede graadmeter. Vooral wanneer je inzicht hebt in de actualiteit. In plaats van terugkijken naar de resultaten van het laatste jaar of kwartaal, kijk je vooruit! Wij realiseren dat voor je met advies op maat.

Alle expertise onder één dak

We zitten regelmatig met je aan tafel. Om je rendement te evalueren én te vergroten. Verseput heeft daarvoor alle expertise in huis. Je maakt optimaal gebruik van voordelige financieringsmogelijkheden en fiscale regelingen, inclusief overheidssubsidies. Bij conflicten helpen wij je met gunstige oplossingen en ook bij personeelszaken of een bedrijfsovername staan wij klaar met onze deskundigheid.

Al deze expertise vind je bij ons onder één dak. Dat is gemak! En de kosten? Die houd je overzichtelijk op basis van een op-maat-abonnement. Leef je passie voor rendement met Verseput!

Inkomsten- en omzetbelasting

Als ondernemer betaal je zowel inkomstenbelasting als (vaak) omzetbelasting: btw. Ook moet je de wettelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (Zvw) betalen. Waar moet je rekening mee houden?

Salarisadministratie

In onze dienstenpakket gaan automatisering en maatwerkoplossingen prima samen. Het draait vooral om serieuze interesse in u als klant. De salarisoverzichten ontvangt u op maat.

Vennootschapsbelasting

Als ondernemer betaal je zowel inkomstenbelasting als (vaak) omzetbelasting: btw. Ook moet je de wettelijke bijdrage Zorgverzekeringswet (Zvw) betalen. Waar moet je rekening mee houden?

Loonheffingen

Op het moment dat je loon uitbetaalt, moet je daar loonheffingen op inhouden. Als werkgever ben je namelijk inhoudingsplichtige. Dat betekent dat je loonbelasting en premies moet innen bij je werknemers.

Jaarstukken & begrotingen

Het opstellen van een jaarrekening is voor ondernemers met bepaalde rechtsvormen (of hun accountants) verplichte kost. Met dit document maak je de financiële balans op van een specifiek boekjaar.

Advieswerk

Welke stappen moet u ondernemen om uw bedrijf te verkopen? Welke rechtsvorm moet u kiezen? Moet ik mijn bedrijf omzetten in een BV of moet ik juist weer terug naar de eenmanszaak.