Hierbij willen we je eraan herinneren dat de deadline voor het aanvragen van NOW-5 nadert. De NOW-subsidie is bedoeld om werkgevers die minstens 20% omzetverlies ervaren als gevolg van de coronacrisis, tegemoet te komen in hun loonkosten. Werkgevers die gebruik willen maken van NOW-5 kunnen loonsteun aanvragen voor de maanden november en december 2021.

Voorschot in één keer betaald

De maximale tegemoetkoming van NOW-5 is 85% en er kan maximaal 80% omzetverlies worden opgegeven. Anders dan afgelopen aanvraagperioden wordt het voorschot dit keer in één keer uitbetaald in plaats van in termijnen. Het loonsomvrijstellingspercentage is verhoogd naar 15%.

Ook nu kunt u de aanvraag regelen met E-herkenning.

Wanneer kunt u subsidie verwachten

Na ontvangst van de volledige aanvraag geldt een beslistermijn van 13 weken. Het streven is om het voorschot binnen 2 à 4 weken na ontvangst van de aanvraag te betalen.

Hulp nodig bij uw aanvraag?

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 055 579 1170. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@verseput.nl. We helpen u graag op weg!