Mijn naam is Marcel Mensink, 42 jaar jong en woon in de prachtige plaats Warnsveld. Naast mijn werk geniet ik van een potje snooker en biljarten en verder wandel ik graag en ben ik af en toe met vrienden op het terras te vinden.

Op 6 april 2021 ben ik in dienst getreden bij Verseput administratie & belastingadviseurs als assistent administratie- en belastingconsulent. Voordat ik hier begon heb ik geruime tijd als zelfstandige bij vele bedrijven gewerkt waar ik de administratie verzorgde en heb daar vele ervaringen opgedaan. Het leuke van een vaste baan vind ik dat ik nu dichter bij huis zit en ook een betere band met collega’s kan opbouwen. De afwisseling in administraties spreekt me aan alsmede het blijven leren, want geen dag is hetzelfde.

Ik werk van maandag t/m donderdag in dit mooie team en kijk uit naar een fijne samenwerking!