Doet u uw aangifte per kwartaal? Het is weer januari, en dat betekent dat het tijd is om btw-aangifte te doen over het laatste kwartaal van 2021. Deze aangifte kunt u online doen via de website van De Belastingdienst.

Heeft u de btw-aangifte nog niet ingevuld? De aangifte en eventuele betaling voor Q4 moeten binnen zijn vóór 31 januari 2022. Indien wij de btw-aangifte voor uw onderneming verzorgen, vragen we u de administratie tijdig aan te leveren.

BTW-alert app

Wilt u altijd op tijd zijn met uw btw-aangifte? Dan kan de BTW-alert app een handje helpen. De BTW-alert app is een initiatief van De Belastingdienst en is te downloaden op iedere smartphone (iOS/Android).

De btw-nummer, aangiftedatums en betalingskenmerken moeten ingevoerd worden in de app. Vervolgens stuurt de app u een herinnering wanneer u btw-aangifte moet doen.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig bij het invullen van de btw-aangifte? Neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 055 579 1170. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@verseput.nl. We helpen u graag op weg!