op 27 mei wordt de Mijn[Kantoor]-app stopgezet en vervangen door de Exact Online-app. Wat houdt dit precies in voor jou als gebruiker? We vertellen je er graag meer over:

Overstappen naar de Exact Online-app
Als het goed is heb je een melding in de app ontvangen om je op de hoogte te stellen van deze wijziging. Je hebt tot 27 mei de tijd om over te stappen naar de Exact Online-app. Dit is belangrijk om eventuele verstoringen te voorkomen. Op 27 mei wordt de Mijn[Kantoor]-app definitief stopgezet.

Wat verandert er voor jou
Met de Exact Online-app krijg je toegang tot dezelfde functionaliteiten als de Mijn[Kantoor]-app, maar dan met de laatste updates. Je kunt eenvoudig inloggen met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord. In de app-instellingen kun je je gebruikersnaam controleren en indien nodig je wachtwoord wijzigen. Ook is het mogelijk om verificatie in twee stappen in te stellen voor extra beveiliging.

Hoe kun je de Exact Online-app downloaden
Hieronder vind je QR-codes waarmee je de Exact Online-app kunt downloaden. Scan de code met je smartphone om de app te installeren.
Exact Online app (Android)
Google Play Store

Exact Online app (iOS)
App Store

We begrijpen dat veranderingen soms voor uitdagingen kunnen zorgen, maar we staan klaar om je te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen. De webversie van Mijn[Kantoor] blijft ongewijzigd, dus je kunt de functies die je gewend bent blijven gebruiken.