Overname

5 jaar geleden hebben wij Feestwinkel Confetti overgenomen, een winkel in de binnenstad van Deventer van ca. 110m2. Het eerste jaar hebben we daar doorgebracht en na een half jaar bleek dit door onze internet activiteiten reeds te klein geworden. Hierop hebben wij besloten om een winkelpand erbij te nemen om de groei gestalte te kunnen geven.
Op dat moment waren de eerste 2 personeelsleden ook in dienst gekomen. Na ruim een jaar hebben wij besloten om op zoek te gaan naar een nieuw pand voor zowel de winkel als de internet activiteiten. Deze werd gevonden om de hoek, een Winkel pand van ruim 1800m2 met ruimte voor onze internet activiteiten. 

Zoektocht naar administratiekantoor

Uiteindelijk is dit ruim een jaar voldoende gebleken en werden wij genoodzaakt op zoek te gaan naar een aparte locatie voor het magazijn. Ook bleek dat door de groei in zowel personeel, omzet en overige activiteiten onze partner voor loon- en salarisadministratie het niet meer te kunnen bijbenen. Hierop zijn wij op zoek gegaan naar een kantoor in Apeldoorn (onze woonplaats) of Deventer. Na enkele oriënterende gesprekken hebben wij het beste gevoel gekregen bij Verseput Administratiekantoor.  Het nieuwe magazijn werd gevonden in Deventer en is aangekocht.
Met Verseput zijn wij begonnen met de verdere automatisering van de verschillende pakketten zodat wij efficienter konden gaan werken. Onder andere het pakket Twinfield wordt samen onderhouden en zorgt voor een koppeling met onze webshops en bank.

Expertise

Door de enorme groei van de afgelopen jaren is de noodzakelijke expertise gewenst en deze kunnen we perfect vinden bij Verseput. Vraagstukken over begrotingen, jaarcijfers en herstructurering van de ondernemingsvorm zijn het afgelopen jaar gepasseerd. Zeker de herstructurering was voor ons van groot belang en deze hebben wij met Verseput succesvol kunnen afronden in oktober 2017.

Wij ervaren een brede interesse bij Gert Verseput en zijn personeel, dit zorgt voor ons voor een gevoel van vertrouwen en respect.

De komende jaren zien wij dan ook met vertrouwen toe als partners.