In mei 2013 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf Prosos en in augustus 2013 startte Pascal met Rijschool Pascal Holthuis. In de zomer van 2013 zijn wij bij Verseput administratiekantoor terecht gekomen, omdat wij er zeker van wilden zijn dat de administratie goed georganiseerd zou gaan worden. Een onderdeel van het ondernemen waar wij weinig tot geen ervaring mee hadden en waar wij wel op een gedegen wijze vorm en inhoud aan wilden geven.

Exact

De eerste jaren hielp Gert bij alle financiële en administratie uitdagingen waar wij voor stonden. In het eerste jaar werd de stap gemaakt van een eenvoudig exceltabelletje naar de inrichting van de boekhouding in Exact. Met elke BTW-aangifte even iemand die over je schouder mee kijkt of aangeeft wat anders kan is voor ons een geruststellend idee. Elke maand hebben wij niet één maar twee administraties te verzorgen. Zijn er tussentijds vragen dan staat er altijd hulp voor je klaar.

Evalutie en vooruitkijken

Ongeveer 2 keer per jaar plannen Gert en ik, Anita, een afspraak in om te kijken waar de bedrijven staan en wat er nodig is om een vervolgstap te maken. Bij de uitbreiding van het kantoor van Prosos met collega’s op de loonlijst heb ik de nodige hulp ontvangen om dit ook daadwerkelijk adequaat in te richten. Elke maand verzorgt Gert de loonadministratie. Gewoon een prettig idee dat dit ook administratief correct geregeld is.

Ook de uitbreiding van Verseput is niet aan ons voorbijgegaan. Zo kunnen wij steeds vaker onze vragen neerleggen bij Chantal, onze steun en toeverlaat bij alle vragen rondom Exact, maar ook voor de loonadministratie ben ik, Anita, bij haar aan het juiste adres. Wij hebben in Exact een tijd de projectmanagementtool gebruikt. Uiteindelijk was dit niet de oplossing voor de dienstverlening, die wij aanbieden, maar als je hier dan samen achter komt, geeft dat wel een bepaalde bevestiging.

Prosos wordt een BV

Drie jaar na de oprichting van Prosos sta ik op het punt een BV te worden. Met dank aan de hulp van Gert en Chantal weet ik zeker dat dit op een correcte en nauwkeurige wijze wordt ingericht en krijg ik de informatie, die nodig is om straks zelf ook de bijbehorende administraties te kunnen verzorgen. Voor de Rijschool verzorg ik grotendeels de administratie, maar ook hierin werkt de samenwerking prettig.

Rijschool

De inrichting van de administratie voor de Rijschool vroeg in het begin de nodige inrichting, maar wij kunnen het nu zelf goed bijhouden en beheren. Ook voor de Rijschool is het erg prettig dat wij met vragen en opmerkingen terecht kunnen bij de collega’s van Verseput.

Wij willen jullie langs deze weg bedanken en vinden het gaaf dat wij samen met jullie de groei van onze bedrijven doormaken.


Informatie Prosos

Prosos is een full-service marketing- en communicatiebureau
”Omdat online en offline elkaar dienen te versterken, hebben wij de expertise in huis van creatief concept tot uitvoering via elk gewenst medium.” Wij willen samen met de klant werken aan een duurzame beleving van hun organisatie. Samen gaan we voor een duurzame klantbeleving en commercieel succes.
www.prosos.nl, info@prosos.nl

Informatie Rijschool Pascal Holthuis

Rijschool Pascal Holthuis is ontstaan uit een passie voor auto- en motorrijden. Wij staan voor een vakinhoudelijke, gestructureerde en gedegen opleiding. Rijschool Pascal Holthuis werkt in Apeldoorn en omgeving. Wat ik erg belangrijk vind is hét plezier in autorijden.
www.pascalholthuis.nl , info@pascalholthuis.nl