Casita Travel: “Wij kiezen altijd voor een persoonlijke benadering, daarom kozen we voor Verseput”

Persoonlijk contact, authentiek blijven en oprecht handelen zijn enkele kernwaarden die wij bij Casita Travel ongelooflijk belangrijk vinden. Sinds 2002 timmeren wij als vakantiehuizenspecialist aan de weg en doen dit vanuit het oogpunt ‘altijd uit alle eerlijkheid en openheid te opereren’.

Zoektocht

In de afgelopen 15 jaar hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van externe ondersteuning. Een leerzaam traject waarbij we vooral op gevoel hebben genavigeerd. Dat betekent soms ook afscheid nemen en opnieuw zoeken naar de beste match op het gebied van bijvoorbeeld marketing, automatisering, administratie- en
belastingadvies.

Goede match

In 2013 ontdekten we via een tip van een andere samenwerkings-partner het administratiekantoor van Gert Verseput in Apeldoorn. We zochten naar de juiste expertise, maar met die menselijke touch. Tot op de dag van vandaag zijn we blij met onze keuze. Gert denkt oprecht met ons mee, zijn kantoor ontzorgt en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Wij wensen iedere onderneming een administratiekantoor als Verseput toe!

Monique en Monique
www.casitatravel.nl

Monique en Monique

Casita Travel: de mooiste vakantiehuizen op alle Canarische Eilanden, Ibiza, het vasteland van Spanje, Corfu, Kreta en in Portugal.