Marjolein van den Noort is sinds kort werkzaam bij ons kantoor en stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Marjolein van den Noort – Lieferink en ik ben 30 jaar oud. Ik woon samen met mijn man en 2 zoons in het mooie Twello. Mijn hobby’s zijn bakken, lezen, zwemmen en leuke dingen doen met mijn gezin, familie en of vrienden.

Op 8 mei 2020 ben ik officieel in dienst getreden bij Verseput administratie & belastingadviseurs als assistent administratie- en belastingconsulent. Ik hoop hier veel te leren en veel voor u te kunnen betekenen. Het scheelt dat ik enorm leergierig en goed administratief onderbouwd ben. Mijn huidige ervaring ligt bij Payroll en bij Schilderwerken. Aangezien ik opgegroeid ben in een echte horeca familie, heb ik daar ook veel ervaring mee. Maar ik vind het leuk om alle soorten sectoren te leren kennen en pak alles met 2 handen aan.

Inmiddels ben ik nu al 2 maanden officieel werkzaam op kantoor en dit bevalt mij enorm. Met dit mooie team kunnen wij u helpen op de manier dat het beste bij u past en wat u nodig heeft!

Ik hoop u binnenkort persoonlijk te mogen ontmoeten.