Hieronder stelt onze nieuwe medewerker, Linda Snijders zich graag even aan u voor.

Wie ben ik?

Ik ben Linda Snijders. Met mijn gezin woon ik aan de rand van Apeldoorn en ik ben van bouwjaar 1974.

Nieuwe stap

Sinds eind 2018 ben ik werkzaam bij Verseput Administratie & Belastingadviseurs. Een nieuwe stap in mijn carrière, waarbij ik bewust de keuze heb gemaakt voor een administratiekantoor. Ik wilde wat meer diversiteit in mijn dagelijkse werkzaamheden en ruimere ervaring opdoen in de financiële branche. Hiervoor heb ik ruim 15 jaar in de horecabranche gewerkt op verschillende administraties en op verschillende niveaus.
Mijn specialisatie is dan ook, wat verrassend, horeca. Management en administratie zijn bekend terrein voor mij en ook op holdingniveau beschik ik over ruime ervaring met de ontwikkeling van automatisering, interne controle en consolidaties.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik vooral een creatief bijtje. Mijn interesses zijn niet in een paar woorden samen te vatten. Op mijn lijst van hobby’s staan vooral onderwerpen als kunst & cultuur in de vorm van schrijven, tekenen, fotografie en het maken van ontwerpen voor het interieur. Daarnaast kook ik graag met mijn gezin. Als moeder van twee dochters help ik tot slot als vrijwilliger op school van mijn jongste dochter (nee, niet als Luizenmoeder) en op de jeugdclub van mijn oudste dochter. Ik blijf graag bezig.

Ik kijk erg uit naar alle nieuwe indrukken en wil u graag van dienst zijn in de toekomst.