Kelly heeft onlangs haar diploma behaald en is na haar stage in dienst getreden bij ons kantoor. Ze stelt zich graag aan u voor.

Mijn naam is Kelly Reerds, ik ben 25 jaar oud en woon in Apeldoorn. Ik heb een vriend met wie ik onlangs een huis heb gekocht die wij aan het opknappen zijn. Mijn vrije tijd besteed ik daarom op dit moment aan het klussen in onze woning.

In februari dit jaar ben ik begonnen als stagiaire bij Verseput administratie en belastingadviseurs. Hier kwam ik in een fijn en behulpzaam team waar ik tijdens mijn stageperiode ontzettend veel heb geleerd en ervaring heb opgedaan. In juni heb ik mijn stage met succes afgerond en heb daarna mijn diploma Bedrijfsadministrateur in ontvangst mogen nemen.

Sinds het behalen van mijn diploma ben ik bij Verseput administratie en belastingadviseurs werkzaam als assistent administratie- en belastingconsulent. Ik hoop hier nog veel te mogen leren en mijzelf verder te ontwikkelen.