Kariem Vestering is sinds kort bij ons werkzaam en stelt zich hieronder graag even aan u voor.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kariem Vestering. Ik ben 23 jaar oud en student bedrijfsadministratie in Zwolle. Sinds 7 januari ben ik in dienst bij Verseput. Mijn doel is om voor het einde van dit jaar mijn opleiding positief af te ronden en een goede boekhouder te worden.

Mijn sterke punten

Wat ik zelf zie als mijn sterke punten, zijn mijn doorzettingsvermogen om mijn doelen te behalen en de focus die daarvoor nodig is. Dat helpt mij nu om mijn studie op korte termijn af te ronden en de klant om een optimale service te verlenen.

Vrije tijd

Naast het werk is voetballen mijn grootste hobby. Ook vind ik het erg prettig om samen te zijn met familie en vrienden.

Verwachtingen

Mijn verwachting is dat ik bij Verseput veel kan leren en heb er dan ook alle vertrouwen in dat ik me hier snel op mijn plek ga voelen.