Annerie Damen is sinds kort bij ons werkzaam en stelt zich graag even aan u voor.

Mijn naam is Annerie Damen en ben 41 lentes jong. Ik woon, samen met mijn man en onze 2 dochters, in Apeldoorn. In mijn vrije tijd ben ik druk met het gezinsleven, maar ik kom tot rust door een puzzel, een mooie film of een goed boek.

Op 2 september ben ik gestart in het team van Verseput administratie & belastingadviseurs als assistent. Ik heb nog geen concrete ervaring als adviseur, maar ben ervaren op het gebied van boekhouden. Ik ben leergierig, dus wat ik nu nog niet weet, verwacht ik mij snel eigen te maken. Ik heb veel kennis van administraties in de productie industrie en de handel. Door mijn hotelmanagementschool achtergrond heb ik ook gevoel voor de horeca. Ik ben een perfectionist en hou van puzzelen, dus uw administratie is bij mij in goede handen!

Inmiddels heb ik 3 weken op kantoor gewerkt en het bevalt mij uitstekend. Ik ben er trots op dat ik een onderdeel mag uitmaken van dit mooie bedrijf. Persoonlijke aandacht is de kracht van dit bedrijf, dus ik hoop u binnenkort persoonlijk te ontmoeten.