Mijn naam is Delano Grin. Ik volg een studie bedrijfsadministratie aan Aventus, en sinds 1 februari 2016 loop ik mijn afsluitende stage bij Verseput administratie- en belastingadviseurs.

Door voor een stage bij een klein administratiekantoor te kiezen hoopte ik veel te leren van alle aspecten van de administratie. Nu zijn de eerste 2 maanden van mijn stage voorbij en heb ik al ontzettend veel geleerd. Door met verschillende klanten en administraties te werken, merk ik dat mijn kennis over het vak iedere week groter wordt.

Vooral de begeleiding die bij Verseput wordt gegeven is perfect. Ze besteden duidelijk net zoveel zorg aan het opleiden van de stagiair als aan de administratieve dienstverlening van de klant.

Ik ben daarom ook tevreden over mijn keuze voor Verseput als stagebedrijf.

Delano Grin, stagiair bij Verseput administratie- en belastingadviseurs