Wie ben ik?

Mijn naam is Gert Kamphuis, Lean Agile Coach en Trainer en ben onlangs gestart als ondernemer. Gert Verseput heb ik onlangs ontmoet en is iemand die aandacht heeft en werk maakt van de relatie. Voor mij staat, net als bij administratiekantoor Verseput, in mijn werk en aanpak de klant centraal. Zelf ben ik opgegroeid in Apeldoorn en wil graag juist in Apeldoorn en omgeving bedrijven verder helpen.

Samen aan de slag gaan, nieuwe inzichten opdoen en ervaringen delen motiveert mij om samen de volgende stap te nemen op weg naar dat mooie doel aan de horizon.

Dienstverlening

In de huidige markt gaan ontwikkelingen steeds sneller. De concurrentie staat niet stil en vraagt om snel en adequaat handelen. Mijn dienstverlening bevat 3 pijlers:

  1. Doelen operationeel maken om binnen jouw onderneming de juiste prioriteiten te stellen
  2. Introductie van Agile mindset en werken door medewerkers te trainen en te coachen met als resultaat dat nieuwe producten en diensten, websites en apps een korte time to market kennen
  3. Introductie van Lean mindset en werken zodat maximalisatie van de waarde voor de klant , eliminatie van verspillingen en optimalisatie van processen mogelijk is door training en coaching van medewerkers en management

Deze pijlers zorgen er voor dat je een snellere time to market, meer tevreden klanten, een hogere productiviteit, minder fouten en meer gemotiveerde en tevreden medewerkers realiseert. Je bedrijf is daarmee klaar voor de toekomst: Kortom: jebedrijfwendbaar.

Contact

Graag ga ik daarover met je in gesprek. Je kunt je vragen mailen naar info@jebedrijfwendbaar.nl of mij bellen op 06 -248 92 771 Wil je meer lezen over mijn dienstverlening dan kan dat op: www.jebedrijfwendbaar.nl