Als ondernemer heeft u de focus volledig op uw onderneming. Voor de administratie neemt u vaak te weinig tijd of heeft u onvoldoende kennis in huis. Worstelt u, net als veel andere ondernemers, met vragen zoals “Boek ik de administratie wel goed? Hoe kan ik tijd besparen op het bijwerken van mijn administratie? Deze vragen krijgen wij vaker te horen en daar willen wij u bij helpen.

In 2 uur uw boekhoudvaardigheden verbeteren

Om u als ondernemer te ondersteunen in het beantwoorden van uw vragen, bieden wij een cursus Exact Online aan. Deze cursus bestaat uit een een-op-een sessie van 2 uur, waarin wij met u om tafel gaan zitten om uw administratie te bekijken. In deze 2 uur bepalen wij samen waar de knelpunten liggen, hoe wij uw administratie kunnen optimaliseren en hoe wij dit gaan realiseren.

Ons doel, uw voordeel. Ook als u geen klant bent

Wij willen u zoveel mogelijk tijd laten besteden aan wat u het liefste doet, ondernemen! Dat is ons doel. Minder tijd besteden aan uw administratie en exact weten wat u doet, is uw voordeel. Ook als u geen klant bent bij ons bent u van harte uitgenodigd voor deze cursus van 2 uur.

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak, dit kan bij ons op kantoor of bij u thuis.
De standaard mogelijkheden voor deze cursus zijn elke eerste maandag van de maand, in de tijdsblokken: 09.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur.

Kosten

De kosten voor de cursus bedragen € 150,00 excl. BTW als u bij ons op kantoor komt aan de Deventerstraat 67 te Apeldoorn. Wanneer wij bij u op locatie komen, bedragen de kosten € 200,00 excl. BTW.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 055 579 1170 of per e-maill: info@verseput.nl. Tot ziens op onze persoonlijke cursus Exact Online! Wij helpen u graag!