Levare Cura is sinds 2010 actief als leverancier van hulpmiddelen en therapie apparatuur. Wij leveren aan zorginstellingen, ziekenhuizen, revalidatiecentra en particulieren en zijn hoofd importeur voor Nederland van een aantal gerenommeerde merken.

Wij hebben gekozen voor administratiekantoor Verseput. Als opstartend bedrijf zochten wij  persoonlijke aandacht en flexibiliteit tegen redelijke tarieven. Verseput heeft ons daarin prima gefaciliteerd. Wij vonden in Verseput een stabiele en betrouwbare partner.

Onze onderneming is, na een voorzichtige start, de laatste jaren gegroeid en ook in deze periode van groei zien wij de voordelen van de flexibiliteit van Verseput door bijvoorbeeld extra administratieve diensten op zeer korte termijn van ons over te nemen. Daardoor zijn wij in staat onze focus te blijven houden op onze producten, diensten en onze klanten. Goede en overzichtelijke administratie is een belangrijke tool om overzicht te houden waar je staat als bedrijf en welke beslissingen je neemt.

Het is ook belangrijk dat de administratie niet de overhand gaat krijgen en het is dan fijn om te weten dat je een goede partner hebt die met je mee denkt en je faciliteert op een flexibele manier die bij je past. Naast dit alles hebben wij de samenwerking en het contact niet alleen ervaren als zakelijk maar zeker ook menselijk en met gemeende belangstelling en betrokkenheid.

Wij zien Verseput momenteel een periode van modernisering en groei doormaken zonder dat de aandacht voor haar vaste klanten daar onder lijdt. Dit bevestigd ons dat wij een goede keuze hebben gemaakt en de toekomstige samenwerking met vertrouwen tegemoet zien.

Erik Mulder

Directeur