Hallo, ik ben Ellie van den Berg en ik ken Gert Verseput al vanaf 1995 denk ik. Gert deed  eerst onze privé-aangiftes en daarna ook voor ons bedrijf. Het was mijn wens om een eigen cafetaria te beginnen. Samen met Gert hebben we plannen gesmeden en zijn wij op pad gegaan. Wat hebben we een lol beleefd in onze oude auto naar Wageningen en naar Amersfoort. Wij hebben destijds heel veel tips van Gert gekregen en er ook veel mee gedaan. Samen gingen we ook een paar banken af om onze plannen te slijten.

En nog steeds ben ik klant bij Gert. Gert is voor mij echt belangrijk, niet alleen mijn boekhouder maar ook een soort vriend waar je met alles terecht kunt, maakt niet uit wat. Gert denkt met je mee en dat is ook heel belangrijk.

Nu heb ik sinds 2000 een eigen cafetaria in Voorst.

Het kopen van een horecapand werd gewoon te duur en daarom hebben wij het gehuurd. De klanten komen overal vandaan. Zo hebben we klanten uit Voorst en omstreken. Maar ook klanten die elk jaar vanuit het Westen naar de Achterhoek op vakantie gaan. Ze komen dan weer bij ons langs voor een lekker frietje en een gezellig praatje. Wij werken met kwaliteit en willen dat ook zo houden. Er moest behoorlijk wat vernieuwd en geïnvesteerd worden binnen.

Wij hebben een heel breed assortiment en een heel mooi groot terras , waar je lekker kunt genieten onder de bomen , van een ijsje of een lekker kopje koffie met een appelpunt.

Ellie van den Berg