De training ‘klantgericht denken en doen in de accountancy’ gegeven door Janette Sybrandy van Carus Consultancy is een vervolg op een business coaching traject waarbij o.a. (strategische) doelstellingen voor Verseput administratie en belasting adviseurs zijn vastgesteld. Verseput heeft zijn organisatie onder de loep genomen, zijn marktpositie aangescherpt en tevens het functieprofiel van zijn medewerkers hierop aangepast met behulp van Carus Consultancy.

Meegaan met veranderingen

Verseput gaat ambitieus en innovatief om met veranderingen in de accountancy wereld dat steeds meer vraagt om deskundig en professioneel getrainde relatiebeheerders die nog dichter bij de klant staan.

Door middel van de training ontwikkelen de administratie en belasting adviseurs van Verseput zich nog meer tot sparringpartner en volwaardig adviseur voor hun klanten. Deze ontwikkeling heeft ook invloed op de professionele vaardigheden van de medewerkers die de rol van adviseur op zich nemen. Er worden andere competenties verwacht dan een aantal jaar geleden. Communicatief en contactueel vaardig zijn is een aanvullende competentie dat verder ontwikkeld dient te worden om aan deze verandering te kunnen voldoen. Medewerkers van Verseput kunnen vakinhoudelijk de cliënt goed adviseren en na dit trainingstraject zijn zij ook in staat om als professionele (administratie/belasting) adviseur/relatiebeheerder aan de slag te gaan.

Wat betekent dit voor de klant?

Dit betekent voor u als klant een gastvrij, klantvriendelijk en deskundig administratiekantoor met professioneel getrainde relatiebeheerders die pro-actief met u meedenken door middel van (toekomstgericht en professioneel) advies.

De kwaliteit van Verseput administratie en belastingadviseurs wordt tevens gewaarborgd door lidmaatschap NOAB (slechts 1000 kantoren in Nederland)

en door de HT kwalificatie door de Belastingdienst (slechts enkele kantoren in de regio).

Voor meer informatie zie: www.carusconsultancy.nl en www.verseput.nl