Verseput administratie- en belastingadviseurs denkt in oplossingen en biedt u als gewaardeerde klant een totaal dienstenpakket aan. Naast de salarisverwerking in eigen huis, helpen wij u graag met personeelsgerelateerde vraagstukken, maar soms gaan die nét even verder. Daarom is het fijn als u dan vanuit het vertrouwde kantoor, een betrouwbaar en deskundig Personeel & Organisatie specialist kunt raadplegen.

IMG_8464P&O ondersteuning op maat

Wanneer u personeel heeft, of personeel wilt aannemen, krijgt u te maken met diverse P&O vragen. Sommige van deze vragen kunt u prima zelf oplossen, maar andere vragen zijn complexer en vragen meer specifieke kennis en ervaring. U heeft die kennis en ervaring niet altijd in huis en heeft ook niet altijd tijd om naar deze kennis op zoek te gaan.

QPR

Verseput administratie & belasting adviseurs werkt samen met QPR. QPR heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van P&O (Personeel & Organisatie) en ondersteunt organisaties op maat. Samen met u kijken we wat de specifieke vraag is en bespreken we hoe we u hierin kunnen helpen.

De P&O vragen kunnen groot, klein, eenvoudig of complex zijn en kunnen bijvoorbeeld liggen op één van de volgende deelgebieden:

  • werving & selectie
  • functie- en competentieprofielen
  • functionering- en beoordeling
  • contracten, arbeidsvoorwaarden en beloning
  • ziekteverzuim & re-integratie
  • ontslag

Wanneer u een concrete vraag heeft of gewoon een keer vrijblijvend wilt kennismaken, neem dan gerust contact op met Odette Scholten (o.scholten@qpr-online.nl, tel.: 06-55685200).

Odette komt graag met u kennismaken, bij u op kantoor of bij Verseput in Apeldoorn.