Hallo, mijn naam is Reinier Bennink en ik woon in Brummen. Sinds 1 juni 2017 ben ik in dienst van Next adviseurs & accountants. Ik ben een sportieve (o.a. badminton en skeeleren) vader van 46 jaar en heb 2 volleyballende dochters. Voordat ik in dienst trad heb ik o.a. ruim 15 jaar gewerkt bij Achmea. Om mijn carrière een wending te geven, heb ik een paar jaar geleden ervoor gekozen om de opleiding Register Belastingconsulent te volgen. Deze opleiding heb ik in het voorjaar van 2017 afgerond.

Bij Next adviseurs & accountants wil ik de theorie van deze opleiding in de praktijk brengen in combinatie met mijn jarenlange ervaring in het samenstellen van jaarrekeningen. Wat ik bij mijn vorige werkgever vooral miste, is specifieke klantgerichtheid. Bij Next adviseurs & accountants wil ik de klant met specifieke wensen en adviezen verder helpen.

 

Ontmoeten we elkaar binnenkort?