Hallo, mijn naam is Niels Jurna en ik woon in Deventer. Ik ben 27 jaar jong. Mijn interesses buiten het werk om zijn voetballen en mountainbiken of hardlopen. Bij mijn vorige werkgever de Sligro Food Group in Deventer, was ik voornamelijk bezig met het adviseren van klanten en het verzorgen van de winkel. Ik was het 1e aanspreekpunt op het gebied van speciaal bier en gaf daarover advies. Dit kun je ook beschouwen als een hobby, want mijn passie voor eten en bier proeven blijft. Ik heb 7 jaar met heel veel plezier bij de Sligro Food Group gewerkt.

Sinds 1 maart 2017 ben ik in dienst bij Verseput administratie & belastingadviseurs. Ik vind het heel prettig dat we veel klantcontact hebben en dit zie je ook terug op de werkvloer. Er komen veel klanten over de vloer en er zijn veel inkomende telefoontjes met vragen. Ik kwam binnen in een hectische periode; de omzetbelasting voor het 1e kwartaal moest gedaan worden en de jaarrekeningen werden gemaakt en besproken. In leer elke dag wat bij en als ik ergens niet uitkom, dan staan mijn collega’s voor me klaar. Ik voel me hier op mijn gemak en heb het erg naar de zin.

Bij Verseput administratie en belastingadviseurs wil ik de klant met specifieke wensen en adviezen verder helpen. Wilt u meer weten over Verseput administratie & belastingadviseurs, loop dan vrijblijvend binnen. Een van mijn collega’s staat u graag te woord.