Mijn naam is Myrthe Rosanne Frankhuijzen en in een vorig blog heb ik mij aan jullie voorgesteld. Ondertussen loop ik al een aantal maanden stage bij Verseput.

Werkzaamheden

In de afgelopen tijd heb ik ervaring opgedaan met de werkzaamheden die hier worden verricht. De werkzaamheden die ik heb verricht zijn onder andere: het inboeken van facturen, bankafschriften en kasbonnen, de BTW-aangifte en een geconsolideerde balans en winst en verlies maken.

School en praktijk

Het leuke verschil tussen school en de praktijk is dat je niet alleen maar hoeft in te boeken, maar dat er meer dingen bij een administratie komen kijken. Op school had ik nog nooit iets met een BTW-aangifte gedaan en wist ik niet eens hoe dat allemaal moest. Het is leuk om dat dan mee te maken in de praktijk.

Exact Online

Op dit moment ben ik ook bezig met mijn stage opdracht. Hiervoor maak ik een uitleg over hoe je Exact Online gebruikt. In het werkoverleg is naar voren gekomen dat dit ook nuttig is voor Verseput aangezien er ook klanten zijn die zelf met Exact Online werken. We zijn hierdoor ook aan de slag gegaan om een handleiding van Exact Online als E-book te maken. In dit E-book worden de meest gebruikte functies van Exact Online uitgelegd. Exact Online heeft verschillende soorten pakketten en deze handleiding wordt ook voor uitgebreidere pakketten, zoals handel en productie, geschreven.

Klant op nr. 1

Wat ik merk is dat iedereen alles probeert te doen in het voordeel van de klant. Ze zijn altijd bezig om dingen uit te zoeken voor de klant, ook al heeft de klant daar niet om gevraagd.

Hierdoor ben ik ook zeer tevreden over Verseput en over de manier hoe ze te werk gaan.

Myrthe Frankhuijzen, stagiaire bij Verseput administratie en belastingadviseurs