“Het echte verschil maak je samen. Net als nieuwe ideeën en nieuwe zaken. En dat begint bij nieuwe ontmoetingen. In een leuke en ontspannen sfeer. Daar staat De Netwerkvloer voor.
Netwerken en zakendoen kan volgens De Netwerkvloer op een leuke en verfrissende manier. Dat doen ze door slim en concreet met hun eigen drie-stappen-netwerk-formule: online presenteren, de Exposantenavond en natuurlijk de Netwerkvloer Events. Daarmee verbinden ze ondernemende mensen met inspirerende bedrijven. En andersom. Met ‘De Netwerkvloer’ haal je het beste uit jezelf en uit nieuwe contacten. Meeting people, making business”. -De Netwerkvloer

Het Event zelf

In 1 dag presenteert de exposant zich op een volwaardig Event op een willekeurige locatie in Nederland. De Netwerkvloer biedt zowel de exposant als de bezoekers een geweldige dag boordevol inspiratie, contactmomenten en nieuwe ideeën.

Bezoeker

Accountancy, administratieve dienstverlening, fiscale zaken en allround advisering met name in thema’s waarop u als ondernemer kunt besparen, zijn onze specialiteiten.
Verseput is aanwezig op De Netwerkvloer: Van der Valk Hotel Apeldoorn op 13-03-2018.
Komt u als bezoeker naar De Netwerkvloer, dan word u door het team van De Netwerkvloer welkom geheten. Zij begeleiden u naar de beursvloer en brengen u eventueel in contact met de betreffende firma waardoor u bent uitgenodigd. Eerste keer? Laat u adviseren door het aanwezige, herkenbare personeel.

Klik hier om u direct aan te melden als bezoeker. Wij maken graag kennis met u. Uw unieke code is: 1263QCE2A

Bron: De Netwerkvloer