Vanaf 1 maart a.s. kunt u aangifte inkomstenbelasting 2018 doen. Inmiddels hebben de eerste mensen de uitnodiging voor het doen van de aangifte ontvangen. Heeft u alle papieren al compleet, maar vindt u het lastig om de aangifte zelf in te vullen? Bij ons kunt nu al uw aangifte laten verzorgen.

Checklist

Op onze website onder het kopje ‘particulieren’ staat een checklist waarin staat welke informatie en gegevens wij nodig hebben om de aangifte voor u in te kunnen vullen. Het enige wat u hoeft te doen, zijn de jaaropgaven en jaaroverzichten bij ons aan te leveren. Wij zorgen dat alles op juiste wijze wordt ingevuld. Na uw goedkeuring wordt uw aangifte ingediend bij de Belastingdienst. Daarnaast is ook controle van uw aanslag bij het tarief inbegrepen. Zorg dat u deze checklist invult en samen met de bijbehorende documenten bij ons aanlevert.

Online klantenportaal

U kunt de documenten op papier bij ons langsbrengen, maar dit mag uiteraard ook digitaal. Omdat steeds meer overzichten digitaal worden verstrekt, is digitaal aanleveren wellicht eenvoudiger.
Onze software heeft daarvoor een speciaal klantenportaal ingericht. Vanuit deze software kunnen wij u ook een digitale checklist toesturen. U krijgt een inlog voor uw eigen portaal waarin u de checklist kan doorlopen en de bijlagen kan uploaden. De documenten komen rechtstreeks bij ons binnen.

Kosten

Wilt u uw aangifte inkomstenbelasting 2018 door ons laten verzorgen? Hiervoor hanteren wij de volgende vaste tarieven:
Aangifte inkomstenbelasting voor 1 persoon € 85,- inclusief btw.
Aangifte inkomstenbelasting voor 2 personen (fiscaal partners) € 130,- inclusief btw.

Wij helpen u graag

Wilt u gebruikmaken van ons online klantenportaal met digitale checklist? Geeft u dan uw e-mailadres aan ons door. Vermeld in het verzoek dat u zich wilt aanmelden voor het online klantenportaal voor de aangifte inkomstenbelasting 2018.