Supertrots zijn wij op de toppers van ons Verseput-team, Roan en Chantal. Beiden hebben gezorgd dat er binnen ons kantoor alle te behalen certificaten aanwezig zijn. Wij kunnen ons met recht Exact Online specialist noemen.

Exact online

Exact Online is business software voor ondernemers en accountants. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Met behulp van deze informatie- en boekhoudsoftware verbindt de klant zich met ons kantoor en op basis van actuele gegevens gaan wij u optimaal begeleiden binnen het administratieve proces.

 

Exact online specialist

Innovatie

Het Verseput Team neemt deel aan de pilot verdieping van Exact Online om met behulp van een analyse module nog meer inzicht te krijgen binnen de administratie van uw onderneming.
Kortom, wij blijven innoveren!

E-book

Binnenkort publiceren wij een E-Book, daarin staan handige tips en trucs om gemakkelijk uw financiële administratie uit te voeren.

Vragen?

Bent u een Exact Online gebruiker, maar lukt het u niet om de software optimaal te gebruiken of bent u toe aan uitbreiding van uw huidige abonnement naar een handels- of productieomgeving? Voor implementatie en begeleiding bent u bij ons aan het juiste adres. Meer weten? Neem contact op met ons kantoor en wij informeren u over de mogelijkheden.