[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Heeft u ons al ontmoet ?

Vanaf 10 december 2015 is ons kantoor gevestigd aan de Deventerstraat 67 te Apeldoorn. Met enige weemoed afscheid genomen, na 20 jaar, van onze locatie aan de Koningstraat 91-93 te Apeldoorn.

Maar……wij vinden het fantastisch hier in de wijk Welgelegen-Noord!!

De nieuwe locatie en de nieuwe huisstijl passen helemaal bij ons imago wat wij willen uitstralen, kwaliteit, toekomstgerichtheid, openheid en vertrouwen.

Buurtactie

Het idee komt van mijn medewerkers. Uitgangspunt was om mijn medewerkers/collega’s betrokken te maken met onze nieuwe locatie, bedrijfsvisie en klantgerichtheid. Aan hen is gevraagd om daarin iets leuks te bedenken. Kortom daarmee was de buurtactie geboren.

Marja, Chantal en Roan hebben zo’n 30 ondernemers bezocht. Tijdens hun bezoek hebben zij iets verteld over onze dienstverlening en klantgerichtheid. Als attentie is een “Verseput mok” gevuld met Apeldoornse moppen (koekjes) en een gratis adviesuur aangeboden, onder het motto; u bent van harte welkom voor een kop koffie en om meteen de sfeer en kwaliteit van ons kantoor te ervaren.

De reacties waren ontzettend leuk en wij willen de ondernemers bedanken voor hun gastvrijheid.

Voor meer foto’s bezoek onze Facebook pagina.
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_gallery ids=’3581,3580,3570,3568′ style=’thumbnails’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’no scaling’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’deactivate_avia_lazyload’]