Sinds december 2016 is Gert lid geworden van BNI (Business Network International) afdeling Mozart in Apeldoorn. Met een enthousiaste groep van 32 ondernemers ontbijten we iedere donderdagochtend van 07.00 tot 08.30 uur gezamenlijk en vergaderen in restaurant De Boschvijver te Apeldoorn.

Wat is BNI Mozart?

BNI is een wekelijks gestructureerde vorm van netwerken. Meer dan ooit is netwerken van levensbelang voor ondernemingen en ondernemers. De concurrentie is groot en economisch klimaat niet erg gunstig. En dus zijn consumenten en opdrachtgevers extra kritisch met hun investeringen en is hun voorkeur gericht op vertrouwde leveranciers.

Netwerken

Netwerken! Je moet er plezier in hebben samen met de mede-ondernemers. Op deze manier kunnen we optimaal gebruik maken van het netwerk van iedere deelnemer. Maar uiteindelijk is BNI bedoeld om meer omzet te generen. Want laten we eerlijk zijn, wie gaat er iedere donderdagochtend om 05.15 uur zijn bed uit om te gaan netwerken?
Het uitgangspunt is dat GEVEN LOONT. Door eerste te geven, ga je later ook zelf omzet generen.

En het werkt!!!

Geïnteresseerd?

Vindt u het leuk om een keertje mee te gaan als gast ? Dat kan uiteraard en u bent zeer welkom. Meer weten? Bel Gert (055 – 5791170).