“Blockchain is voor veel mensen een ingewikkeld begrip”, merkt Justin Kool. “Maar voor investeerders is het juist wel erg interessant.” En dus willen hij en Michiel van der Steeg uitleg geven over de mogelijkheden van Blockchain. “In heldere en begrijpelijke taal.”


Justin Kool en Michiel van der Steeg hebben al behoorlijk wat ervaring in de ‘nieuwe wereld’ van digitale munten en technologieën. Met hun bedrijf, BlockchainTraders, zijn zij al geruime tijd aanwezig in deze nieuwe wereld. BlockchainTraders merkt dat blockchain voor veel mensen een ingewikkeld begrip blijft, hoewel het voor investeerders erg interessant kan zijn. Hierom geeft BlockchainTraders een presentatie over de mogelijkheden van Blockchain; in begrijpelijke taal voor iedereen die geïnteresseerd is.

Ze beleggen namens particulieren en bedrijven en zijn daar 24 uur per dag mee bezig om dat geld op de juiste manier te investeren. Het is wat dat betreft net als de beurs. Zij geven aan dat de markt gestuurd wordt door sentimenten, die de laatste tijd negatief zijn geweest. Echter zijn grote bedrijven van plan in deze nieuwe wereld te stappen waardoor de markt heel snel groeit en het sentiment positief zal veranderen.
Blockchain is voor sommigen toch nog ingewikkeld. Dat valt allemaal best mee met de juiste informatie. Daarom houdt BlockchainTraders op 22 november een evenement in Apeldoorn, waar ze het concept uitleggen en vertellen wat blockchain en cryptocurrencies zijn. Maar ook waarom dit zo interessant is en wat de toepassingen zijn. Dat allemaal zo simpel mogelijk, zodat iedereen het begrijpt.
Dit evenement, op kantoor bij BlockchainTraders is juist interessant voor mensen die nog niets begrijpen van Blockchain. Vaak denken mensen dat het wel over is, maar deze technologie komt nu pas echt op. Dit is dus het juiste moment om je erin te verdiepen.

De Blockchain Masterclass vindt plaats op 22 november om 20.00 uur op kantoor aan de Deventerstraat 101c. Aanmelden voor dit evenement kan door een email te sturen naar info@blockchaintraders.nl.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over blockchain, neem dan contact op met ons kantoor.