Goos woning- en bedrijfsmakelaars heeft een mooie actie. Zij verzorgen gratis uw bezwaar tegen een te hoge WOZ-waarde inclusief onafhankelijke taxatie.

Gemiddelde woonlasten stijgen in Apeldoorn

Eind februari liggen de aanslagbiljetten gemeentebelasting weer op de mat. Uit cijfers van Vereniging Eigen Huis (VEH) zullen de gemiddelde woonlasten in Apeldoorn met bijna 4% stijgen.

Een te hoge WOZ-waarde kan u veel geld kosten en heeft onder andere invloed op:

  • het eigenwoningforfait
  • de onroerendezaakbelasting
  • de water- en afvalheffing
  • puntentellingsysteem huurwoningen
  • en niet te vergeten: de erfbelasting (dit kan gaan om vele duizenden euro’s).

Met name bij woningen en/of bedrijfspanden in gedateerde staat kan het bezwaar maken tegen een te hoge WOZ-waarde u honderden euro’s per jaar opleveren.

Tip van Gert Verseput

Wij willen u er graag op wijzen dat Goos woning- en bedrijfsmakelaars een mooie actie heeft. Zij verzorgen gratis uw bezwaar inclusief onafhankelijke taxatie.

Wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Goos woning- en bedrijfsmakelaars. Dit in verband met de bezwaartermijn van 6 weken vanaf de dagtekening van de WOZ-aanslag. Ook wanneer u de aanslag al heeft betaald, kan een bezwaar zinvol zijn.

U kunt Goos woning- en bedrijfsmakelaars vinden aan de Deventerstraat 67. Zij zitten bij ons in het pand. Als u binnenkomt, direct links. Ze zijn telefonisch bereikbaar via: 055 522 22 77 of per e-mail: goos@goos.nl

Bron:

Vereniging Eigen Huis
RTL Nieuws
Goos woning- en bedrijfsmakelaars