Jaarlijks ontvangen onze klanten een registratiebrief met een code over de machtigingsaanvraag van ons kantoor. Hierin wordt de klant gevraagd om toestemming te geven voor het registreren van de machtiging. Let op: indien de klant akkoord is, is het belangrijk dat het formulier met de code naar ons toe gestuurd wordt, zodat wij de machtigingsregistratie actief kunnen maken. Op deze manier kunnen we de vooraf ingevulde aangifte inzien. 

Wat is de VIA machtiging?

De VIA machtiging is niets meer dan een machtiging waarmee wij gebruik kunnen maken van uw voor ingevulde aangifte voor de inkomstenbelasting. Hierin staan een aantal gegevens die wij nodig hebben bij het opstellen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Wat doen wij met de VIA machtiging?

De VIA helpt ons bij het invullen van uw aangifte inkomstenbelasting. De gegevens van de VIA worden gebruikt om te controleren of we alle stukken voor de aangifte ontvangen hebben, en om te controleren of de aangifte volledig is. Zo is er minder kans dat de Belastingdienst naderhand vragen over de aangifte heeft of dat ze de aangifte corrigeren.

Heeft u vragen over de VIA machtiging? Neem dan gerust contact op, we helpen u graag.

Stuur ons een mail: info@verseput.nl

Of bel: 055 579 1170