Vanaf 1 maart kunt u met u DigiD de zogenaamde VIA (Voor Ingevulde Aangifte) uploaden vanuit de database van de Belastingdienst.

Diverse benodigde gegevens voor uw aangifte Inkomstenbelasting 2015, zoals de jaaropgaaf van uw werkgever, de uitkering van het UWV, de AOW uitkering inclusief pensioenen, uw hypotheekgegevens, WOZ waarde van de woning en al uw bankgegevens bevinden zich in uw eigen belastingomgeving. Kortom Big Brother is watching us!

Makkelijk als alles al wordt ingevuld door de Belastingdienst. Maar let op! Controleer alle gegevens op juistheid! Uit de praktijk blijkt, dat lang niet alle gegevens op een juiste wijze worden gebruikt binnen uw aangifte. Daarnaast kunt u niet alles uploaden. Diverse aftrekposten en neveninkomsten moet u nog steeds zelf invullen.

In februari is ons kantoor al volop gestart met het invullen van aangiften voor een grote trouwe klantenkring. Voor een betaalbaar bedrag regelen wij alles voor u. En…..ook de nazorg, bijvoorbeeld bij vragen achteraf door de Belastingdienst. Deze worden door ons zorgvuldig en volledig beantwoord.

HULP nodig bij het invullen? Wij helpen u graag!

Neem geheel vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij staan graag voor u klaar!

En bent u niet in staat om naar ons kantoor toe te komen? Wij komen graag bij u thuis om u volledig te informeren en te helpen.